Groene EL KunstgrasOnline Kunstgras Rugueux 400cm breed | 40mm hoog | 4 kleuren | per strekkende meter

110,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Groene EL KunstgrasOnline Kunstgras Rugueux 400cm breed | 40mm hoog | 4 kleuren | per strekkende meter

Kunstgras Rugueux 400cm breed
Een onderhoudsvrije grasmat met een stoer en robuust uiterlijk. Doordat de vezels verder uit elkaar staan, gaan ze hun eigen gang, waardoor de grasmat een ongerepte uitstraling krijgt.
Het product is van uitmuntende kwaliteit en is vrijwel niet van echt gras te onderscheiden. Wij bieden het product aan met een rolbreedte van 400cm, de lengte kunt u zelf bepalen door de gewenste lengte per meter in te vullen bij aantal.
Ter illustratie, vult u bij aantal 4 in, dan krijgt u een rol van 4 meter bij 4 meter.
U kunt ook eerst een staal aanvragen.
Deze kunstgras grasmat is ideaal voor het aankleden van een balkon of dakterras en kan uiteraard in de tuinen als gazon worden geinstalleerd. Dit type gras kan ook binnenshuis worden gelegd. Hiervoor zijn eventuele brandcertificaten beschikbaar.
Vezelhoogte (groen): 40 mm Vezelhoogte (bruin): 20 mm Aantal kleuren: 3 x groen 1 x beige
Let op! U bestelt per strekkende meter, waarbij de breedte van de rol 200cm is.
Aandachtspunten: Is waterdoorlatend. Verkleurd niet. 40mm hoog. Voelt zacht aan. Kan bespeeld worden. Huisdieren zijn geen probleem. Gemaakt op een rug/backing van PU en houd dus geen vocht vast. Dus ook geen luchtjes van plasjes van honden en katten. Levering inclusief leginstructie. RETOURNEREN Indien u niet tevreden bent met uw bestelling, dan kunt u deze NIET retourneren. Hetgeen u bestelt wordt speciaal voor u op maat, op kleur en op lengte gemaakt waardoor uw bestelling / levering is uitgesloten van het wettelijk herroepingsrecht. Er kan dus niet teruggestuurd worden of geannuleerd worden wanneer uw bestelling reeds geproduceerd is. We bieden u speciaal daarom de mogelijkheid om eerst een sample van het product te bestellen. Ook de samples zijn verkrijgbaar via op Bol.com.