Zandkleurige Speelkleed circuit van Zandvoort City-Play - Autokleed - Verkeerskleed - Speelmat Zandvoort - Vloerkleed baby - vloerkleed kinderkamer - Formule 1 Max Zandvoort

39,99
De beste prijs bij Degrotespeelgoedwinkel.nl


Merk:
Categorieën:

Verzendkosten €4,95
Op werkdagen voor 17:15 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zandkleurige Speelkleed circuit van Zandvoort City-Play - Autokleed - Verkeerskleed - Speelmat Zandvoort - Vloerkleed baby - vloerkleed kinderkamer - Formule 1 Max Zandvoort

Hét speelkleed van het Circuit van Zandvoort! Max is op weg naar de 1ste Nederlandse Formule 1 wereldtitel! Race met Max mee op het speelkleed van het Circuit van Zandvoort! Hét cadeau voor kleine en grote racefans! Groot speelkleed van 130 x 160 cm!
Hoogwaardig met anti-slip!
Gratis retourneren! Waar gaat Max inhalen? Waar komt Vettel stil te staan en in welke bocht remt Hamilton te laat en schiet hij het grind in? Je kind, kleinkind, neefje of nichtje laat het zien op zijn eigen speelkleed van het Circuit van Zandvoort. Race nu en op 5 september met de Formule 1 GP mee op dit unieke speelkleed van het Circuit van Zandvoort. Het speelkleed Zandvoort, ook wel autokleed, verkeerskleed of speelmat genoemd is ook het ideale vloerkleed voor je baby of een vloerkleed voor de kinderkamer. City-Play is marktleider in de Benelux voor het ontwerpen en produceren van unieke speelkleden. Per stad, evenement of voor maatwerk projecten. Bij City-Play werken illustrators met een oog voor detail en liefde voor hun vak aan de stad of het project waar ze aan werken. In 2018 is het 1ste kleed ontwikkeld van Rotterdam en inmiddels zijn er 26 verschillende speelkleden ontworpen. Speelkleed gratis retourneren Speelkleed is geschikt voor vloerverwarming Recyclebaar en hoogwaardig afgewerkt met alti-slip De speelkleden zijn leerzaam, leuk en herkenbaar. Voor kinderen maar ook voor volwassenen door de unieke details en specifieke kenmerken die door de illustrators worden verwerkt. Met minimaal 20 iconen per stad en het gebruik van meer dan 50 kleuren haal je een uniek item in huis. Ieder speelkleed heeft het ruime formaat van 160 cm x 130 cm, is hoogwaardig afgewerkt met anti-slip aan de onderzijde en is recyclebaar. De speelkleden zijn gemaakt van anti allergenen en milieuvriendelijke stoffen.

City-Play is tevens maatschappelijk betrokken en doneert van ieder speelkleed €1,- aan een lokaal goed doel voor kinderen, zoals het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Ook verkrijgbaar bij City-Play: het speelkleed van de Elfstedentocht, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Maastricht, Leiden, Almere, Hilversum, Antwerpen, Brussel en nog veel meer!

Haal vandaag nog het speelkleed - autokleed - verkeerskleed - vloerkleed - speelmat in huis van het circuit van Zandvoort en race mee met Max, nu en op 5 september!