Roze ToddleKind speelmat Earth Ash/Vintage Rose

114,99 89,95
2 Prijzen, De beste prijs bij babypark


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roze ToddleKind speelmat Earth Ash/Vintage Rose

Speelmat Ash Rose | Earth Series | Toddlekind Deze puzzelspeelmat van het merk Toddlekind bestaat uit 6 tegels van 60 cm (totaal 180 ó120 cm). Je kunt ‚Äòm uitbreiden al naar gelang je ruimte en behoefte. Speelmat Ash Rose uit de nieuwste collectie ‚ÄòEarth Series‚Äô is uitgevoerd in een stoere kleur roze. Deze kleur combineert prachtig met andere aardetinten en natuurlijke materialen. De uitstraling van deze mat is stoer en lief tegelijk! De speelmat heeft een stone/betonlook en witte stippen diagonaal over de mat. Door de tegels telkens anders neer te leggen cre ´er je elke keer een ander patroon. Bepaal zelf de grootte van de mat, door meerdere speelmatten aan elkaar te koppelen. Een veilige speelplek voor je kind Deze comfortabele speelmat heeft een dempende werking. Het beschermt je kind bij onbeheerste bewegingen en geeft net dat beetje extra zekerheid. Relax, speel en ontdek op deze stylish speelmat die tevens een toevoeging is aan je eigen interieur. En doordat je de puzzelmatten zo groot of klein kunt maken als je wilt, heb je altijd een passende oplossing voor jouw ruimte. Of je nu op zoek bent naar een speelmat voor je baby of naar een manier om een heerlijk speelhoekje te cre ´ren, de puzzelmatten van Toddlekind zijn hier ideaal voor. Puzzelmat die je kunt uitbreiden Deze speelmatten zijn vooral zo bijzonder omdat ze heel veelzijdig en flexibel zijn. Je kunt ze steeds een andere look geven door ze telkens anders in elkaar te puzzelen. Ook kun je de mat uitbreiden door van 2 matten 1 hele grote mat te maken of zelfs van 4 matten 1 super grote mat te maken. Al naar gelang je behoefte en je ruimte. En doordat de matten makkelijk uit elkaar te halen zijn, zijn ze makkelijk op te bergen of mee te nemen.

Baby speelmat vs. kindergymmat De puzzelmat is schokbestendig en ook uitermate geschikt voor je baby om te leren omrollen en kruipen. Je kind kan er ook al zijn gymoefeningen op doen; een koprol maken, een handstand doen, ideaal op zo‚Äôn grote speelmat. Nog een mooie functie van deze speelmat is dat je er yoga oefeningen op kunt doen. En door de grote afmeting, kun je dit samen met je kind(eren) doen op © ©n grote mat. Maar ook relaxed een boekje lezen; met allemaal kussens en een dekentje cre ´er je met gemak een knus plekje.

Verkrijgbaar in 3 verschillende stijlen De puzzelmatten zijn verkrijgbaar in 3 verschillende collecties: Earth Series, Nordic Collection en Persian Collection. Elke style is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Earth Series is de nieuwste lijn en heeft prachtige heldere kleuren ‘inspired by the colors of the natural world’. De witte stippen geven deze lijn een eigentijdse uitstraling. De stijlvolle Nordic collectie kenmerkt zich door Scandinavische eenvoud met strakke geometrische lijnen. De Persian collectie is een echte bohemian beauty met verschillende patronen en kleurschakeringen naast en over elkaar. En doet denken aan een vervaagd shabby chic Perzisch tapijt, maar dan met alle praktische voordelen die een zachte schuimmat te bieden heeft.

Maten De speelmat wordt samengesteld uit 60 x 60 cm tegels van 1,2 cm dik, die standaard geleverd worden met de losse randen waardoor alles naadloos op elkaar aansluit. Makkelijk in en uit elkaar te halen. En je kunt je eigen maat bepalen door meer of minder matten te combineren, zodat je een mat op maat krijgt die past in elke ruimte van je huis. 1 mat: 180 ó120 cm
2 matten: 240 ó180 cm
3 matten: 360 ó180 cm
4 matten: 360 ó240 cm

Vrij van schadelijke stoffen Toddlekind playmats worden gemaakt van een hoge kwaliteit EVA, een comfortabel kunststof foam. Ze zijn volledig vrij van schadelijke stoffen, zoals zware metalen, lood, formamide en ftalaten.

Toddlekind designed in Germany Toddlekind speelmatten zijn een ontwerp van de Duitse Samantha Brueckner, moeder van twee. Ze zocht naar een speelmat voor haar baby die er ook nog eens stylish uitzag. Die vond ze niet. Dit was het begin van Toddlekind´s® prettier playmats. De speelmatten van Toddlekind hebben alle eigenschappen die een traditionele speelmat van foam zou moeten hebben, alleen dan van een origineel en stijlvol design. Het mooie van deze speelmatten is dat ze er niet uitzien als een speelmat. Ze zien er uit als een trendy tapijt die een perfecte match vormt met je interieur. Wie kiest er nu nog voor zo’n multi-gekleurde speelmat die pijn doet aan je ogen? Houd je huis stijlvol, zonder compromissen te maken!

Kenmerken Merk: Toddlekind
Type: Speelmat Ash Rose – Earth Series
Kleur: Oud roze
Afmetingen: Dikte is 1,2 cm
1 mat: 180 ó120 cm (bevat 6 tegels van 60 ó60 cm en 12 aparte randen)
2 matten: 240 ó180 cm (bevat 12 tegels van 60 ó60 cm en 24 aparte randen)
3 matten: 360 ó180 cm (bevat 18 tegels van 60 ó60 cm en 36 aparte randen)
4 matten: 360 ó240 cm (bevat 24 tegels van 60 ó60 cm en 48 aparte randen)
Materiaal: Hoge kwaliteit EVA foam, volledig vrij van schadelijke stoffen.
Onderhoud: Eenvoudig af te nemen met een vochtige doek.

Maat:
2020
Materiaal:
Foam
Voorraad: